Publicat: 6 Februarie, 2013 - 13:32
Share

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor s-a mutat de astăzi în fostul birou din mandatul trecut al șefului administrației județene, Gheorghe Fluture. Mutarea a fost confirmată chiar de Cătălin Nechifor care a recunoscut că și-a mutat biroul de la parterul Palatului Administrativ la etajul I al clădirii.

Președintele a motivat mutarea prin acceea că a fost nevoit ca la parter să facă loc unui biroul de parlamentar, respectiv a liderului organizației județene, deputatul Alexandru Ștefan Băișanu.
Dacă pînă ieri în fostul birou al lui Flutur și al celor doi foști consilieri își aveau locul cei doi vicepreședinți al CJ, Alexandru Rădăulescu și Ilie Niță, cei doi au fost mutați la parterul imobilului. Deja angajații STS a făcut schimbările pentru noile  legături telefonice odată cu schimbarea birourilor dintre etaje. Mai în glumă, Cătălin Nechifor a spus,, Până la urmă tot la Flutur ajungem,,.

Gheorghe Flutur a folosit biroul de la etajul I pe perioada mandatului său de patru ani, şi la a cărui intrare a fost  montată o poartă bucovineană. Imediat după alegerile din iunie 2012, Nechifor a declarat că nu va prelua acel birou ci îl va folosi pe cel al unui alt fost  vicepreşedinte al CJ Suceava, Vasile Ilie.

„Am luat această decizie din motive de transparenţă decizională. Vreau să fiu cât mai aproape de cei care vor veni către Consiliul Judeţean Suceava. Vom avea o altă abordare, în sensul creării unei structuri gen << open space >>, cu toţi consilierii care vor sta aproape de mine, pentru că vreau să decidem repede şi să oferim soluţii urgente pentru a nu plimba oamenii dintr-o parte în alta”, declara la acea vreme,  Cătălin Nechifor.

El preciza atunci că amenajările la noul birou vor fi minime, astfel încât să fie cheltuiţi foarte mulţi bani publici.


Autor: Cristina Scorțariu