Publicat: 28 Mai, 2020 - 13:08
Share

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi anunță redeschiderea pentru public începând cu data de sâmbătă, 30 mai 2020. Până pe 7 iunie, Muzeul va fi deschis pentru vizitare zilnic, între orele 10:00 – 18:00, inclusiv luni și marți.
În plus, de ziua lor, luni 1 Iunie, toţi copiii vor avea acces gratuit!
Vor fi respectate recomandările în vigoare în această perioadă legate de normele de igienă, dezinfectare, măsurarea temperaturii. Purtarea măştii este obligatorie în Muzeu, la fel şi distanţarea socială.
Tarifele de acces rămân neschimbate:
•    10 lei bilet întreg;
•    5 lei bilet pentru seniori;
•    2,5 lei bilet pentru studenți și elevi;
Intrarea este liberă pentru copiii sub 7 ani și pentru toți copiii de 1 Iunie. Lista completă a categoriilor de reduceri și gratuități se află pe site www.muzeulhartilor.ro

Vă aşteptăm cu drag şi cu un zâmbet larg…. în spatele măștilor! 

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi (MNHCV) din Bucureşti este printre puținele instituţii culturale cu acest specific din lume. MNHCV își propune ca, prin grija pentru patrimoniu și interpretarea lui, prin activități destinate specialiștilor și comunităţii, să devină o instituție relevantă pentru public și pentru cultură, promovând cercetarea, interactivitatea, educația pe tot parcursul vieții, dialogul şi angajarea creativă.