Publicat: 6 Ianuarie, 2012 - 20:42
Share

Mircea Lucescu, care a fost implicat, Vineri, într-un accident rutier în Capitală, pe Bulevardul Vasile Milea, s-a ales cu dosar penal.

 Aceasta este procedura normală în situațiile în care ,  în urma unui eveniment rutier, produs în urma neacordarii de prioritate, încalcare gravă a codului rutier, victimele necesită spitalizare.

În cursul accidentului antrenorul român a lovit două mașini, printre care și un autoturism al unui tânăr de 29 de ani. Acesta din urmă a ajuns la spital, unde va sta câteva zile internat.

 În prezent, Mircea Lucescu se află internat la Spitalul Universitar din București la terapie intensivă, după ce a suferit o contuzie toracică.


"Starea pacientului Lucescu este bună, este echilibrat hemodinamic. E urmărit de o echipa pluridisciplinară. Examenele efectuate până la aceasta ora ne arată ca viața domnului Lucescu nu este în pericol. A suferit un traumatism toracic în urma accidentului de mașină. Nu pot sa confirm vreun diagnostic, familia dorește să fie cât mai discretă. În jurul orei 19:00 va fi reevaluat din punct de vedere medical", a afirmat Andrei Georgescu, medic la Spitalul Universitar.