Publicat: 6 Mai, 2014 - 15:43
Share

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a semnat următoarea declarație de presă referitoare la evenimentele organizate de PSD:

"Câteva evenimente organizate de PSD, sub patronajul prim-ministrului Ponta, au arătat țării întregi cum se pregătesc socialiștii să reinstaureze ciuma roșie în România.

1.      Primarul PSD din Târgu Jiu,  oraș ales de Ponta să își anunțe viitoarea candidatură la alegerile prezidențiale, țipă la un judecător și îl amenință pentru că prim-ministrul stă la coadă pentru înregistrarea candidaturii unui membru PSD. 

2.      Șeful organizației PSD Vâlcea îi pregătește pe militanții de partid, în ședințe care amintesc de plenarele PCR, cum să afle cu câteva zile înainte de alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai câte voturi va avea PSD. 

3.      Ponta vrea să pară îngrijorat de inundații și spune că ar fi bine să se suspende campania eletorală, dar dă o fugă pînă în Gorj să asiste la înscrierea candidaturii unui membru PSD. 

Acestea sunt caracteristici ale partidului unic, care vrea să stăpânească tot – instituții, justiție, o țară – și pentru asta PSD se pregătește să fure alegerile, așa cum a făcut și cu voturile de la suspendarea președintelui din vara lui 2012. Tehnica pare să fie aceeași – tefoanele mobile. 

Reamintesc că șeful campaniei eletorale a PSD este inculpatul Liviu Dragnea, trimis în judecată exact pentru fraudă electorală.  Când pune o persoană cercetată pentru fraudă electorală să conducă o campanie electorală, asta arată cu Ponta și PSD se pregătesc să fure alegerile. 

Ciuma roșie a PSD este un pericol real pentru români".