Publicat: 10 Martie, 2018 - 19:47
Share
„Cine mai vrea să mai discute despre aceste lucruri nu cred că mai poate face asta în interiorul partidului”.

„Îmi doresc foarte mult ca după acest Congres toată lumea să înţeleagă şi după spiritul acestui Congres, după atitudinea delegaţilor la Congres, să înţeleagă că marea masă a partidului nu mai acceptă acţiuni care să aducă atingere sau să reprezinte atacuri ale unor membri de partid împotriva acestui partid. Avem obiective mult prea importante, o responsabilitate majoră pentru această naţiune şi nu mai putem continua să comentăm, să dăm răspunsuri la tot felul de afirmaţii, care nici măcar nu pot fi considerate acuzaţii”(...)

„Nu vreau să comentez cine de ce a candidat, de ce nu a candidat, este foarte bine. Am susţinut şi am propus şi colegii mei au fost de acord să trecem peste orice condiţii şi oricine a dorit să candideze şi să poată candida. Este un vot democratic, corect, pe care l-a dat fiecare delegat fără să îi fie impus de cineva şi cu asta s-a închis. Alegerile s-au finalizat astăzi şi oricine mai vrea să mai discute despre aceste lucruri nu cred că mai poate face asta în interiorul partidului”.(...)

„Eu dacă aş fi ţinut atât de mult să candidez spunând că lumea mă doreşte, mă iubeşte, mă vrea, mai vin în plen şi sper că un discurs întoarce sau nu întoarce PSD? Cine este cunoscut este cunoscut de ceva timp, de câţiva ani este ştiut de bine, de rău, este apreciat sau nu. Nu poate un discurs... Pe de altă parte, niciodată la Congresul PSD oamenii nu sunt ţinuţi cu arcanul pe scaune. Dacă sunt interesaţi stau şi ascultă, dacă nu mai ies pe afară”