Publicat: 1 August, 2014 - 18:57
Share

Despărţirea definitivă a lui Călin Popescu Tăriceanu de orice rădăcini liberale este inevitabilă, consideră preşedintele PNL, Klaus Iohannis, care le transmite românilor 'că un vot pentru Călin Popescu Tăriceanu este, în realitate, un vot pentru Victor Ponta'.

"Astăzi, constat că mirajul stipendiilor este mai puternic decât chibzuinţa principiilor. În condiţiile în care domnul Călin Popescu Tăriceanu insistă să meargă pe un drum care îl duce tot mai departe de liberalism, despărţirea definitivă a domniei sale de orice rădăcini liberale este inevitabilă", afirmă Iohannis, potrivit unui comunicat de presă.

Iohannis susţine că nu poate decât să deplângă 'lipsa de discernământ a unui fost preşedinte al PNL care se lasă antrenat în jocul premierului'.

"Frica PSD şi a lui Victor Ponta de marele Partid Naţional Liberal şi de candidatul la prezidenţiale al dreptei unite îi determină să recurgă la aceleaşi trucuri vechi. Pe scena politică din România au mai existat încercări de a dezbina partide mari prin încurajarea disidenţelor. Din fericire, corpul electoral este sănătos şi respinge de fiecare dată aceste defecţiuni politice. Sunt convins că la fel se va întâmpla şi la finalul acestui an, când românii vor alege cu mult discernământ şi vor sancţiona trădările. Le transmit tuturor românilor de bună credinţă să nu aibă nicio îndoială că un vot pentru Călin Popescu Tăriceanu este, în realitate, un vot pentru Victor Ponta", se arată în comunicatul citat.