Publicat: 7 Februarie, 2017 - 18:16
Share

În data de 6 februarie a.c., la ora 13,40, membrii patrulei de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Șuior, aflându-se în serviciul de patrulare în zona pârtiei de schi ȘUIOR I, au observat o persoana de sex feminin, întinsa pe pârtie, care acuza dureri puternice la umărul stâng. Urmare a activităților specifice desfășurate de jandarmii montani, persoana a fost identificată, în vârstă de 57 ani, din municipiul Baia Mare.

Jandarmii montani împreună cu reprezentanții Salvamont au acordat primul ajutor victimei prin imobilizarea brațului stâng și au dus persoana cu akia la baza pârtiei, fiind preluată de un echipaj al ambulanței și transportată la Spitalul Constantin Opriș din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale specializate.

Jandarmii montani maramureșeni recomandă ca în cazul în care sunteți victima unui accident pe pârtia de schi sau martorii săvârșirii unor fapte de natura antisocială sau fapte de natura să tulbure liniștea publica, să se solicite sprijin prin sistemul unic de urgență '112' sau să vă adresați direct echipajelor de jandarmi montani prezente în zonă.