Publicat: 18 Mai, 2017 - 12:28

Premierul Sorin Grindeanu a punctat că nu se pune problema unei remanieri, în condițiile în care Guvernul are o susținere largă în Parlament. 

"Pornim de la ceva, de la ce discutam mai devreme și anume că România are cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Să știți că de aici plec în evaluarea pe care o fac și am mai spus-o și o mai repet. Monitorizez constant activitatea miniștrilor care fac parte din Cabinet. Cred că totuși vorbim mult prea repede de remanieri și eu n-am văzut pe cineva care să spună, pe mine, ca prim-ministru, președintele PSD, Liviu Dragnea, președintele ALDE, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, să spună ceva legat de remanieri. A apărut așa, dintr-odată, ca și discuție publică. Conduc un Guvern care are o susținere largă în Parlament.

Eu știu că unii și-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu îi asigur că doar lor le fuge pământul de sub picioare. Guvernul pe care-l conduc e extrem de stabil, are susținerea PSD, are susținerea Coaliției, așa cum știți, și ne vedem mai departe de lucrurile pe care le avem de făcut pentru români", a declarat Grindeanu.