Publicat: 3 Iulie, 2020 - 03:11
Share

BUCURESTI, 02 iulie 2020 – Florina Seres a fost numita General Manager al Xerox Romania, incepand cu luna iulie a acestui an, fiind promovata de pe pozitia de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, pozitie pe care o detinea din 2019.

 

“Lucrul in echipa este unul dintre cei mai importanti factori de succes in orice companie, iar in aceste conditii aparte, coeziunea echipei si increderea pe care putem sa ne-o acordam unii altora conteaza inca si mai mult,” spune Florina Seres. ”Punand clientul pe primul loc, echipa Xerox Romania a reusit si reuseste sa se adapteze conditiilor de piata si sa vina mereu cu solutii constructive si inovatoare, mai bine de o jumatate de secol. Este o onoare pentru mine sa conduc o astfel de echipa, intr-o companie atat de prestigioasa si de longeviva. Imi doresc ca, impreuna, sa continuam sa fim lideri in domeniul managementului documentelor si in top pe piata echipamentelor de birou si de productie, ajutand companiile sa contureze si sa implementeze in siguranta noi modalitati de lucru si de colaborare, intr-o vreme in care transformarea digitala si dematerializarea documentelor au devenit brusc nevoi stringente pentru orice organizatie.”

 

Florina are o experienta de aproape un deceniu in companie, ea alaturandu-se echipei Xerox in 2011, ca Indirect Channels Business Director pentru Romania. Sub conducerea ei, echipa Channels a fost premiata intern drept cea mai buna echipa din regiune, timp de cinci ani consecutiv. Regiunea Xerox din care face parte Romania include tari ca Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Turcia si Israel.

 

Succesul sau pe plan local a recomandat-o pentru o pozitie regionala in 2016, ca Indirect Channels Director pentru intregul grup CITG si, ulterior, pentru cea de marketing.

 

Inainte de a se alatura Xerox, Florina a acumulat 8 ani de experienta in domeniul IT, ocupand pozitii de Product Management si Business Unit Management intr-o serie de companii prestigioase, locale si internationale.

 

Florina are o licenta in Matematica si Informatica, un masterat in Vanzari si Marketing si un MBA in General Management, de la University of Sheffield.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: