Publicat: 25 Aprilie, 2020 - 00:00
Share

Eurosport spune cele mai grozave poveşti despre perseverență, realizări şi inspirație. În aceste vremuri fără precedent, vă vom readuce unele dintre momentele iconice favorite pe ecrane.

AMSTEL GOLD RACE 2018

Ediția din 2018 a celei mai prestigioase curse ciclistă a Olandei a adunat 35 de cățărări pe parcursul a 263km între Maastricht și Berg en Terblijt. Belgianul Philippe Gilbert țintea să-și apere titlul cucerit în 2017, dar cu contracandidați puternici precum Alejandro Valverde, Peter Sagan și Julian Alaphilippe, putea oare un nume nou să cucerească această clasică de o zi UCI?

CÂND: Sâ, 25 aprilie, 18:30 

UNDE: Eurosport 2

JOCURILE OLIMPICE: GALERIA VEDETELOR

În fiecare seară, Eurosport 1 îi arată pe cei mai buni sprinteri, înnotători, gimnaști, jucători de tenis și cicliști care au performat pe scena olimpică. Pășește mai aproape ca oricând de eroii tăi sportivi și legende ale sportului, de la Usain Bolt la Sir Bradley și la surorile Williams. Pentru fanii celui mai mare spectacol din lume, aceasta este o emisiune ce nu trebuie ratată!

CÂND: Zilnic, 23:00

UNDE: Eurosport 1

RALIUL DAKAR 2020: ETAPA 12

Raliul Dakar desfășurat în Arabia Saudită a avut un punct culminant în ianuarie când piloții au concurat între Haradh și Al-Qiddiya în ultima etapă a ediției din acest an. Participanții au concurat în camioane, UTV, mașini, motociclete sau quad-uri și au avut între 18 și 73 de ani. Printre ei s-a numărat și fostul campion de F1, Fernando Alonso. Ei au avut de parcurs 7.900km înainte de a se desemna campionii.

CÂND: Du, 26 aprilie, 14:30

UNDE: Eurosport 1

Tag-uri Institutii: