Publicat: 5 Mai, 2020 - 19:34
Share

Eurosport spune cele mai grozave poveşti despre perseverență, realizări şi inspirație. În aceste vremuri fără precedent, vă vom readuce unele dintre momentele iconice favorite pe ecrane.

ZWIFT: TOUR FOR ALL

De luni, Eurosport și GCN colaborează pentru a aduce ciclismul live înapoi pe ecranele voastre. În cadrul Tour for All al Zwift, vor fi prezenți unii dintre cei mai mari rutieri profesioniști din plutonul masculin și feminin, într-o competiție virtuală desfășurată în 5 etape. Acestea vor avea lungimi între 45km și 70km, iar concurenții vor fi răsplătiți cu puncte de-a lungul săptămânii, în funcție de rezultatele lor. Urmărește competiția pe Eurosport și pe aplicația GCN pentru conținut interactiv zilnic.

CÂND: Lu, 4 mai – Vi, 8 mai, 16:00

UNDE: Eurosport 1

 

GIRO D’ITALIA - ETAPE CLASICE

Lupta pentru maglia rosa a stârnit pasiunea a milioane de oameni și a produs unele dintre cele mai memorabile momente din ciclism. Eurosport și GCN vă oferă o nouă serie de emisiuni live și conținut interactiv, pentru o experiență unică a etapelor clasice din Giro d’Italia. Această serie de 21 de zile (care începe în ziua în care era planificată prima etapă a turului din 2020) debutează cu memorabila etapă 3 din 2013,între Sorrento și Marina di Ascea.

CÂND: Sâ, 9 mai, 16:30

UNDE: Eurosport 1

 

AUSTRALIAN OPEN 2017 – FINALA: FEDERER V NADAL

Rod Laver Arena din Melbourne a văzut în 2017 doi titani ai tenisului – care au oferit un nou episod al rivalității lor legendare. Roger Federer și Rafa Nadal s-au duelat pentru a-și depăși recordurile din turneele de Grand Slam, în cursa care decide cel mai bun jucător din toate timpurile. Acest meci clasic s-a întins pe cinci seturi, fiind nevoie de aproape patru ore pentru a se stabili un câștigător. Masterclass în tenis, duminică la ora 15:00.

CÂND: Du, 10 mai, 15:00

UNDE: Eurosport 2

 

JOCURILE OLIMPICE: GALERIA VEDETELOR

În fiecare seară, Eurosport 1 îi arată pe cei mai buni sprinteri, înotători, gimnaști, jucători de tenis și cicliști care au performat pe scena olimpică. Pășește mai aproape ca oricând de eroii tăi sportivi și legende ale sportului, de la Usain Bolt la Sir Bradley și la surorile Williams. Pentru fanii celui mai mare spectacol din lume, aceasta este o emisiune ce nu trebuie ratată!

CÂND: Zilnic, 23:00

UNDE: Eurosport 1