Publicat: 12 Iunie, 2019 - 11:28
Share

Enel deschide astăzi magazinul concept din București, parte a unei rețele de peste 80 de magazine la nivel național. Localizat într-un spațiu modern și ușor accesibil, la parterul noului sediu Enel, din centrul Bucureștiului, magazinul asigură o atmosferă mai personală și primitoare, care în timpul zilei oferă o experiență digitală clienților, având o zonă de așteptare confortabilă și punând la dispoziția clienților soluții de afișaj ce folosesc tehnologii avansate și inovatoare, în timp ce seara locul se transformă într-un punct de întâlnire unic pentru trecători, datorită luminilor kinetice și băncilor iluminate din fața magazinului, care se bazează pe conceptul „Open Power” al grupului Enel.

Până în prezent, compania a investit peste 5 milioane de euro în expansiunea și modernizarea rețelei de magazine, pentru a putea fi cât mai aproape de clienți și a răspunde nevoilor acestora.

“În ultimii doi ani, pentru a fi mai aproape de clienții noștri, în orice loc din țară s-ar afla aceștia, am construit prin intermediul Enel Energie și Enel Energie Muntenia una dintre cele mai mari rețele naționale de magazine a unui furnizor local de energie. Magazinul pe care îl deschidem astăzi urmează același concept și design pe care l-am utilizat în fiecare magazin din restul țării, un concept personalizat și primitor pentru fiecare dintre produsele și serviciile noastre, având totuși ceva deosebit”, a declarat Michele Abbate, General Manager Enel Energie și Enel Energie Muntenia. 
Noul magazin concept pune la dispoziția clienților un spațiu generos și modern pentru activitățile de relații cu clienții și vânzări de zi cu zi, oferind în același timp o formă unică de afișaj – un spectacol de lumini realizat prin intermediul unui sistem de lumini kinetice și un panou LED ce reprezintă atât o modalitate de a expune permanent elementele de brand, dar și oportunitatea de a crea un punct de atracție pentru cei care se află în afara magazinului. În plus, pe măsură ce se înserează, băncile iluminate din fața magazinului și spectacolul de lumini kinetice transformă magazinul într-un loc perfect de întâlnire în centrul orașului.
Programul de lucru al noului magazin Enel este săptămânal, de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00. Magazinul deservește clienții Enel Energie Muntenia și se află la parterul sediului Enel din București, în apropierea stației de metrou Piața Unirii, a stațiilor de autobuz Mircea Vodă (117, 313, 116, 784) sau Biblioteca Națională a României (123, 104, 124, 385, N104, N111, N109). Clienții vor fi întâmpinați de specialiști care le vor oferi asistență cu privire la contractare, depunerea documentelor, abonarea la ofertele pentru electricitate, gaze naturale, dar și la serviciile cu valoare adăugată puse la dispoziție de către companie pentru clienții casnici și pentru companii. Magazinul are un display special pentru sistemele de aer condiționat, încălzire și iluminare aflate în vânzare în condiții avantajoase.   
În România, numărul magazinelor Enel și a celor partenere se ridică la aproximativ 80, compania investind în ultimii trei ani peste cinci milioane de euro în modernizarea și/sau relocarea magazinelor, cu scopul de a simplifica procesele și de a fi mai aproape de clienți. Conceptul noilor magazine a fost dezvoltat împreună cu compania Stirixis, care au creat un model de magazine prietenos și confortabil, încurajând conversația prin crearea unui spațiu deschis, cu un mobilier ergonomic și prin utilizarea unor tehnologii avansate. 
Recent, Enel Energie și Enel Energie Muntenia, lideri în furnizarea de energie electrică în România, au marcat atingerea pragului de 2.000.000 de clienți casnici pe piața competitivă de gaze și electricitate, dublându-și numărul de clienți pe piața liberă în mai puțin de un an și ajungând la un portofoliu total de peste 3 milioane de clienți atât pe piața liberă, cât și pe cea reglementată. 

Enel este o companie energetică multinațională, unul dintre liderii integrați pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Enel este una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa după capacitatea instalată și EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume, având o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 90 GW. Enel distribuie electricitate printr-o rețea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 73 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power operează unități de producție cu o capacitate instalată de 43 GW din surse eoliene, solare, geo-termale și hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia și Australia.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt lideri pe piața locală de furnizare de energie, iar oferta lor include atât energie electrică, cât și gaze naturale, precum și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminare și altele). 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: