Publicat: 8 Mai, 2020 - 10:51
Share

Au trecut aproape 4 ani de când Donald a părăsit Manhattanul și a luat reședința în Washington, DC. Ca New Yorker și dezvoltator imobiliar, el nu a avut nicio influență asupra vieții mele. Trebuie să recunosc că am folosit escapadele sale imobiliare ca exemple de tranzacții de afaceri internaționale la nivel de magnați, dar, în afară de a-mi distra pe studenții mei, nu am avut niciun interes în The Donald .

El a fost (periodic) ilustrat în NY Post, NY Daily News, și a făcut apariții invitați la emisiuni TV (înainte de a obține propriul concert), dar - majoritatea acestor apariții au fost legate de multiplele femei din viața sa; nu a fost intervievat ca expert pentru nimic consecință.

Și apoi, printr-o răsucire a sorții, Donald a devenit POTUSUL. Oamenii pe care i-am cunoscut (care l-au cunoscut) au fost surprinși, dar nu s-au alarmat că s-a mutat de la Turnurile Trump la Casa Albă. Consultanții săi aveau în mare parte lucruri frumoase de spus despre el, iar el a avut un avantaj pentru a câștiga bani pentru el însuși, fără a fi nevoie să-și scoată banii. Aceasta era, la vremea respectivă, considerată o formă de artă și nu o condamnare a comportamentului său.

Câteva dintre faptele sale bune i-au dat notorietate (adică, completarea patinoarului din Central Park, sub buget), în timp ce celelalte eforturi locale ale sale (de exemplu, înșelăciunea Universității Trump) au fost mai puțin decât complimentare. Cu toate acestea, el a fost frecvent văzut în fotografii cu moguli imobiliare cu hot-shot, tipuri financiare Wall Street și bancheri internaționali ... Din nou, nimic care „mi-a zguduit lumea”.

Și acum, oriunde mă întorc, tot ceea ce fac, miros de intruziune din The Donald. Am fost închis în apartamentul meu (sub carantină) din februarie (sau a fost martie?). Timpul și-a pierdut valoarea de când nu am mai fost în afara clădirii mele de luni întregi. Am norocul să văd flori, copaci, iarbă și terenuri de tenis de la ferestrele mele, dar, dincolo de asta - nu m-am mutat de la granițele apartamentului meu (reducând scurte călătorii în lift pentru a-mi ridica alimentele de la Key Foods, Amazon și Walmart) și foraje săptămânale la spălătorie - cronometrați-mi cu atenție călătoriile, astfel încât să nu mai fie necesar să împărtășesc spațiul de rufe sau liftul cu vecinii mei, sau (să piară gândul) unui vizitator din „afară” universul meu minuscul foarte minunat. . În calitate de călător mondial, viața mea a devenit foarte mică și totul este datorită The Donald.

Raza de soare

Totul nu este sumbru. Datorită faptului că am fost încarcerat în perioada pandemiei (din capul lui Donald ), am fost prezentat birocrației Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). În realitate, nu ar fi trebuit să pun prea multă încredere în venirile / organizările acestei agenții ale Națiunilor Unite. După cum a subliniat un executiv OMS (la o conferință de presă recentă ZOOM), persoanele care lucrează pentru OMS nu sunt persoanele care controlează operațiunile; Angajații OMS sunt direcționați de către membrii care plătesc sume mari de bani pentru a aparține organizației.

Bang pentru un Buck?

  Donald a fost corect când a spus că Statele Unite sunt cel mai mare contribuitor la OMS; SUA taie un cec pentru 116 milioane dolari în fiecare an, sau aproximativ 24 la sută din bugetul întregii organizații. China plătește al doilea cel mai mare ban în rândul membrilor cu 57 milioane dolari, sau doar 12 la sută din totalul organizației. Marea majoritate a țărilor plătește semnificativ mai puțin decât SUA și doar 13 țări plătesc mai mult de 10 milioane dolari, 44 de țări plătind mai puțin de 1 Mn în fiecare an pentru a sprijini OMS. Marea întrebare de luat în seamă este dacă SUA obțin o bătaie de cap?

Cine știa ce / când?

OMS ar fi putut (ar fi trebuit?) Să fie mai proactivă în abordarea pandemiei Wuhan. Se pare că există o mulțime de oameni care transmit responsabilități altora, dar - în linii de jos, directorii OMS nu au ridicat un telefon sau nu au trimis un e-mail în SUA și, cel puțin, au oferit specialiștilor din domeniul sănătății și oamenilor de știință un "atenție." Conducerea OMS susține că lucrează cu oameni de știință și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume. Presupunând că acest lucru este adevărat, de ce au fost mut atunci când chiar și cel mai „test de miros” ar fi sugerat, cel puțin, „posibilitatea” unei probleme în creștere.

Dr. Daniel Lucey, specialist în boli infecțioase de la Universitatea Georgetown, a găsit, deși primul pacient din Wuhan a fost identificat cu o boală la 1 decembrie 2019, este probabil ca infecția umană să fi avut loc în noiembrie, deoarece virusul pare să aibă o perioadă de incubație. de până la 14 zile. Este posibil ca acest pacient să-l fi răspândit și altora înainte de a se prezenta echipelor medicale. Cazuri suplimentare au fost raportate pe 12 decembrie 2019. La 30 decembrie 2019, Comisia de Sănătate Wuhan a emis instrucțiuni către spitale, clinici și alte unități de sănătate care interziceau eliberarea oricăror informații despre tratamentul noii boli (China Media Project).

Dr. Li Winliang și alți profesioniști din domeniul medical au fost preocupați de noul virus, iar pe 20 decembrie 2019, poliția l-a avertizat pe medic (în ceea ce privește grupul său de chat online) - chiar și discutarea a șapte cazuri noi a fost un nr. Câteva zile mai târziu, pe 3 ianuarie 2020, poliția a forțat-o pe Li să semneze o scrisoare în care a spus că „răspândește” un discurs neadevărat pentru alertarea colegilor despre virus (din care a murit).

În cele din urmă, la 31 decembrie 2019, autoritățile chineze au informat OMS că au găsit un nou tip de coronavirus. La 7 ianuarie 2020 s-au efectuat teste de laborator pe toate cazurile suspecte din China. La 11/12 ianuarie 2020, OMS a primit informații suplimentare de la Comisia Națională de Sănătate din China despre această problemă. Președintele Xi Jinping a ținut un discurs pe 3 februarie 2020 (retipărit din Qiushi, un jurnal bimensual), în care a spus: „Am emis cereri în cadrul unei reuniuni a Comitetului Permanent Politburo din 7 ianuarie pentru lucrări pentru a conține focarul.” În mod clar, el știa despre problema până în acea zi și poate cu câteva zile înainte.

La 20 ianuarie 2020, primii pacienți cu COVID 19 au fost identificați în SUA și Coreea. Doar până la 11 martie 2020, OMS a declarat COVID 19 o pandemie, identificând 118.000 de cazuri în peste 110 țări și teritorii din întreaga lume și riscul de răspândire suplimentară.

Secretele aparțin de Hollywood, nu de știință

Conducătorii OMS ar fi putut avea conversații cu oameni de știință, educatori și alți oameni din domeniu pentru a-și revizui observațiile - chiar dacă nu erau destul de gata să facă o pronunțare pandemică. Când sunteți SUA și un contribuabil major la o organizație, există așteptarea că veți fi avertizați cu privire la o eventuală urgență. Chiar dacă POTUS ar fi fost neinteresat, există „influenceri” în toată SUA care ar fi putut (ar fi) început să miște acul către acțiuni (credeți că conducerea Coreei).

De ce întârzierea și / sau acoperirea? Unele cercetări sugerează că există o relație mai mult decât profesională între conducerea OMS și chinezi, sau poate că bărbații și femeile de la cârma OMS au fost prea ocupați în încercarea de a-și proteja reputația și / sau au existat alte catastrofe care se prind în atenția lor.

Rezultat

Indiferent care sunt motivele pentru întârzierea și prăbușirea ulterioară a economiilor mondiale, acesta este momentul pentru ca Donald să plece. Nu prin bagheta unui mag și nu prin rugăciunile unui Înalt Preot, ci mai degrabă prin utilizarea celor câteva fire de democrație care sunt încă intacte - și asta este prin VOT!

Multe persoane care ocupă poziții cheie de luare a deciziilor ar dori să înlăture capacitatea SUA de a vota. Acești oameni vor folosi orice ocazie pentru a-i împiedica pe cetățenii americani să își exprime punctul de vedere și părerea lor despre cine ar trebui să îi conducă. Acești oameni cu adevărat răi fac inconvenient să voteze (închiderea locațiilor de votare din apropiere, cerând o mulțime de documente), îl fac periculos să voteze (uitați COVID 19 și capacitatea sa de a transcende spațiul și timpul), făcând cetățenii să stea pe linii lungi pentru ore în soarele fierbinte pentru a-și plasa buletinul de vot și ignora în mod deliberat alegătorii din cauza rasei, religiei sau codului poștal.

Îl putem face pe Donald să plece - dar nu va fi ușor. (  )

Tag-uri Nume: