Publicat: 4 Mai, 2018 - 20:00
Share

Descoperiri infiporatoare au fost facute de catre autoritatile pakistaneze de-a lungul anului la groapa de gunoi a orasului Karachi. Aici s-au gasit cadavrele a 345 de nou nascuti, peste 90% dintre trupuri fiind de fete.

Conform traditiei pakistaneze, familiile recurg mereu la astfel de gesturi atunci cand se nasc fetite, nu baieti, baietii fiind considerati extrem de importanti si valorosi in cultura lor.

Expertizele realizate de medici arata ca fetele ucise au murit in chinuri groaznice. Spre exemplu, o fetita de 4 ani a murit dupa ce i-a fost taiat gatul, alta a fost abandonata, in timp ce o micuta a fost ucisa cu pietre dupa ce s-a aflat despre ea ca era un copil nelegitim.

Autoritatile pakistaneze spun ca astfel de cazuri sunt anchetate, dar numai atunci cand un membru al familiei face sesizare la politie, lucru ce se intampla extrem de rar. Anul trecut a fost raportat doar un singur caz de infanticid, asta in conditiile in care la groapa de gunoi a unui singur oras au fost gasite 345 de cadavre de bebelusi. 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: