Publicat: 7 Noiembrie, 2016 - 19:08
Share

Zilele media româno-germane 2016 stau sub titlul „Politica şi mass-media: adversari sau parteneri?“. Conferinţa începe în 16.11.2016 la ora 14.00 şi se termină  la ora 18.00. În continuare, ambasadorul Lauk invită participanţii la conferinţă la o recepţie la reşedinţa sa. Locul desfăşurării conferinţei este Hotelul Intercontinental, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, Bucureşti. Vă rugăm să confirmaţi participarea până cel târziu 11.11.2016 prin e-mail la pr-100@buka.diplo.de sau telefonic la 021-202 9856, la doamna Letiţia Sburlan. Ataşat găsiţi programul detaliat al conferinţei.

„Politica şi mass-media sunt cei doi piloni centrali în cee ace priveşte informarea publică. Felul în care acestea interacţionează este, de aceea, o chestiune esenţială pentru capacitatea de funcţionare a unei societăţi democratice şi pentru participarea politică a cetăţenilor – nu numai, dar în special în periaoda alegerilor“,  este de părere Ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucureşti, domnul Werner Hans Lauk, în aşteptarea zilelor media româno-germane, organizate de Ambasada Germaniei şi Deutsche Welle. 

Deutsche Welle (DW) este vocea media a Germaniei în lume. Bucurându-se de independenţă jurnalistică, prezintă evenimentele şi evoluţiile din Germania, Europa şi din întreaga lume - sigur, cuprinzător, diferenţiat şi fundamentat. DW reprezintă jurnalismul de calitate, cu o poziţie clară, deschidere şi curiozitate, precum şi informaţii libere în întreaga lume.