Publicat: 3 Februarie, 2016 - 20:46
Share

Conferinţa "Bullying-ul asupra copiilor diagnosticati cu boli cronice" va avea loc miercuri, 10 februarie, incepand cu ora 16:00, la Hotel Marshall Garden, Sala Panoramic 2, etaj 5, Str. Calea Dorobantilor 50 B. 

La conferinta vor participa:

- Maria Culescu, presedinte fondator Asociatia M.A.M.E.;

- Diana Simon, psihoterapeut Centrul Stelutelor, infiintat de Asociatia M.A.M.E.;

- Elena Stefan, inspector scolar pentru activitatea educativa scolara si extrascolara, Ispectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti;

- Vlad Steluta, Director Scoala Gimnaziala Nr. 11 "I.H. Radulescu";

- Camelia S., parintele unui copil afectat de bullying.

Scopul intalnirii este acela de a sensibiliza opinia publica cu privire la acceptarea si integrarea in grup a elevilor cu nevoi speciale, diagnosticati cu boli cronice, precum si a celor cu dizabilitati fizice sau intelectuale, astfel incat fenomenul de tip bullying, fie ca este vorba despre cel fizic, verbal, emotional sau de orice alta natura, sa nu continue sa creasca.

Tot in cadrul conferintei vor fi prezentate si rezultatele primelor doua etape ale campaniei anti-bullying desfasurata de Asociatia M.A.M.E. in perioada mai 2015 - aprilie 2016 in cadrul proiectului "Centrul Stelutelor - centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc".