Publicat: 17 Martie, 2020 - 13:13
Share

Conducerea CNAS a decis suspendarea audienţelor şi a relaţiilor directe cu publicul pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.

Măsura de suspendare a audienţelor la sediul instituţiei va fi aplicată în toate casele de asigurări de sănătate teritoriale, cu posibilitatea ca, în funcţie de evoluţia situaţiei să fie luate noi decizii.

Pentru ca activitatea de relaţii cu publicul să nu aibă de suferit, în contextul în care aceasta se va desfăşura cu precădere prin telefon, poştă sau poştă electronică, conducerea CNAS asigură personalul necesar care răspunde solicitărilor primite.

Recomandăm ca doar în cazuri de urgenţă şi dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea sa fie depuse la registratura instituţiei, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările şi interacţiunea cu alte persoane.

Cetăţenii care doresc să obţină informaţii sau să ne sesizeze diferite aspecte din sfera de competenţă a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate ne pot contacta la numerele de tel. 0372309262 sau 0372309182 sau pe e-mail: relpubl1@casan.ro.

Tag-uri Institutii: