Publicat: 30 Mai, 2020 - 09:12
Share
El a distribuit „din greșeală” poza care a generat scandal

O fotografie „nevinovată” înfățișând câțiva membri al Cabinetului Orban într-un momant de relaxare în biroul premierului a târnit un adevărat scandal. Faptul că nici unul nu poartă mască într-un spațiu închis, nu respectă „distanța socială” dintre scaune și - bașca - faptul că Orban și Aurescu fumează cu sete pare să arate că ce este valabil pentru căței, nu este și pentru dulăi!

Investigațiile menite să stabilească pe ce căi a ajuns această fotografie în ghearele presei a dus la o concluzie șocantă: „cârtița” este nimeni altul decât purtătorul de cuvânt Ionel Dancă, cel care a încurcat adresele grupului de fideli cărora le era adresată, cu o alta de jurnaliști!

PS. Orban a plătit amenda!

 Premierul Ludovic Orban a achitat, sambata, doua amenzi, in valoare cumulata de 3.000 de lei, pentru fumat si nepurtarea mastii de protectie in spatii inchise, a anuntat Guvernul.

Potrivit informarii, premierul a platit sambata cele doua amenzi prin intemediul platformei ghiseul.ro.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astazi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, doua amenzi in valoare cumulata de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevazut de lege, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise", au transmis reprezentantii Guvernului.

Conform acestora, premierul considera ca "regulile trebuie respectate in aceeasi masura de catre orice cetatean, indiferent de pozitia pe care o ocupa, iar in cazul in care acestea sunt incalcate trebuie aplicate sanctiunile stabilite de lege, fara a face distinctie".

N.Red. În comunicat nu se pomenește nimic despre ministrul de externe Bogdan Aurescu, care trăgea și el cu sete din trabuc. Bineînțeles, și el fără mască!

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: