Publicat: 30 Iunie, 2020 - 00:00
Share

De la început ar trebui să semnalăm observația celebrului „Times”: „Simpatică, amuzantă și minunat ilustrată.”

Autorul este un scriitor faimos, dar nu pentru cărți pentru copii, ci pentru cărți istorice. Santa Montefiore și Simon Sebag Montefiore sunt niște povestitori renumiți, ale căror cărți se bucură de mare succes peste tot în lume. Santa Montefiore mărturisește că încă din copilărie i-a plăcut să compună povești, scrisul devenind cea mai mare pasiune a sa. Romanele ei au fost traduse în douăzeci de limbi și s-au vândut în peste patru milioane de exemplare în Marea Britanie și Europa.
Simon Sebag Montefiore a fost recompensat cu nenumărate distincții atât pentru cărțile sale de ficțiune, cât și pentru cele de istorie. Opera sa a fost publicată în peste patruzeci și cinci de limbi. Cei doi sunt căsătoriți, au doi copii și locuiesc la Londra.
„Ordinul Iepurilor Regali din Londra. Goana după diamant" este a treia carte pe care au scris-o împreună.
Scriu editorii: „Cel mai mare și mai frumos diamant din lume a fost furat de la Palatul Buckingham! Shylo și bravii iepuri regali din Londra vor face tot posibilul să rezolve cazul și să readucă nestemata la locul cuvenit.
Ei descoperă că agenți secreți de elită din Rusia, niște nurci cu dinți ascuțiți, se află la Londra. Să aibă oare legătură cu jaful? Însă nimic nu este ceea ce pare și iepurii regali își dau seama în curând că ar avea nevoie de o mână de ajutor din partea unui vechi prieten...”

Drepturile de ecranizare ale seriei „Ordinul Iepurilor Regali din Londra" au fost achiziționate de către 20th Century Fox Feature Animation.

 

Simon Sebag Montefiore, Santa Montefiore - Goana după diamant (Ordinul iepurilor regali din Londra, vol 3). Traducere din limba engleză de Luminița Gavrilă, Editura Pandora M, colecția Literati. 176 pag.

 

 

Topic: 

Format: