Publicat: 14 Septembrie, 2012 - 12:58
Share

Primarul General, Sorin Oprescu, invită bucureștenii în acest sfârșit de săptămână la Zilele Bucureștiului, Capitala fiind scena a zeci de spectacole, concerte, târguri și expozitii.

Astfel, fie ca merg in Parcul Herastrau, unde Primaria Capitalei, prin CreArT, a dorit sa reconstituie atmosfera Bucurestiului de altadata si unde are loc un targ al mestesugarilor, o parada targovetilor, spectacole, fanfare, statui vivante sau animatori pe catalige, fie ca se duc la Festivalul International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!, bucurestenilor li s-au pregatit evenimente speciale pentru toate varstele si toate gusturile.

Muzica folk, spectacole de strada si o bataie cu flori

Sambata, printre alte manifestari, bucurestenii pot admira o parada a costumelor de epoca in Herastrau, sau pot asista la spectacolul ambulant Les Geants du Sud (Franta), din Piaţa Universităţii si spre seara se pot delecta cu muzica folk, la Gala Folk You, din Strada Franceza. Tot sambata are loc si traditionala Bataie cu Flori din Parcul Herastrau care va rasuna de muzica fanfarelor.

Duminica, spectacolele celor 20 de trupe din sapte tari continua in cadrul Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!, in Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Centrul Istoric sau parcul Cismigiu, iar in Herastrau, pe langa spectacole ale minoritatilor nationale, vor canta Mandinga, Corina si Stefan Banica Jr.