Publicat: 18 Mai, 2013 - 11:50
Share


Situația din USL este bună. Formațiunea politică merge mai departe, a declarat preşedintele USL, Crin Antonescu, vineri seară, la B1 TV,  apreciind că problema nu este senatorul Sorin Roșca Stănescu, ci solidaritatea din USL.

"USL este bine sănătoasă și merge înainte. Ne-am delimitat foarte clar de afirmațiile lui Sorin Roșca Stănescu, și-a cerut chiar scuze. Problema nu e Sorin Roșca Stănescu, ci solidaritatea în USL", a spus Antonescu.

Acesta a precizat că problema Sorin Roșca Stănescu a fost tranșată și că, la ședința USL de luni, principalele preocupări ale Uniunii sunt cele de guvernare, revizuirea Constituției și procesul de regionalizare.

"Despre episodul SRS cred că lucrurile s-au spus foarte clar. Agenda de luni va fi dominată de problemele de guvernare, ale Constituției și ale regionalizării. Pentru noi acestea sunt subiectele mari. Nu cred că asta a fost cea mai mare criză. Sunt convins că noi toți, care am construit un lucru fără precedent în lumea politică din România, suntem capabili să continuăm istoria pe care am început să o facem", a mai spus Crin Antonescu.